Apparaten en accessoires
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (optioneel)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
639 kJ /
153 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minestrone
45min
Broccolisoep
15min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige erwtensoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min